Yhdistyksen hallituksen lisäksi toimintaa järjestävät yhdistyksen verkostojen aktiivit. MiitIT ry:n historian saatossa jäsenet ovat perustaneet yhteensä seitsemän verkostoa. Yhdistyksen uuden toimintamallin mukaan verkostoja voidaan perustaa myös lisää. Verkostot keräävät aiheesta kiinnostuneita MiitIT ry:n jäseniä yhteen ja järjestävät mielenkiintoista sekä ajankohtaista toimintaa. Luvassa on erilaisia tapahtumia, seminaareja, yritysvierailuja, juhlatilaisuuksia ynnä muita. MiitIT ry rahoittaa verkostojen toimintaa tapahtumasuunnitelmien ja toteutuneiden kulujen mukaan. Tapahtumien kulujen kattamiseen voidaan hakea myös TIVIAn toiminta-avustusta. Lisäksi monet yritykset sponsoroivat verkostojen tilaisuuksia.

Kaikki yhdistyksen verkostot ovat avoimia MiitIT ry:n jäsenille. Voit liittyä jonkin verkoston jäseneksi laittamalla meille sähköpostia. Kiinnostuitko jonkin verkoston toiminnasta? Haluaisitko perustaa uuden verkoston? Ota yhteyttä miitit@tivia.fi, verkostoihin haetaan aina uusia aktiivisia jäseniä.

ICT-Ladies

ICT Ladies – tuttavallisemmin ICT Leidit – antaa tietotekniikka-alalla toimiville naisille mahdollisuuden kehittää itseään ammatillisesti ja luoda uusia, hyödyllisiä kontakteja. Leidit järjestää vuosittain useita erilaisia tapahtumia, yritysvierailuja ja jo perinteeksi muodostuneet pikkujoulut.

AKVA-verkosto

MiitIT ry:n vanhin verkosto, jopa 40-vuotta toimintaa, tarjoaa mm. esitelmiä, koulutusta, yritysvierailuja, kulttuuritapahtumia sekä keskustelufoorumin jäsenilleen.

AKVA-verkoston 40 vuotisen toiminnan vuoksi järjestettiin juhlat 6.11.2019. Juhlissa julkaistiin verkoston historiikki.

SeniorIT

Syksyllä 2015 perustettu SeniorIT-verkosto on suunnattu ensisijaisesti kokeneille ICT-ammattilaisille, mutta on avoin kaikille yhdistyksen jäsenille.

ITU-verkosto

Verkosto suuntaa katseensa tulevaisuuteen ja uudistumiseen. Aiheina ovat persoonallisuuden ja luovuuden kehittäminen, henkilökohtainen kasvu, toisten huomioiminen ja hyvinvointi.

Yrittäjyys-verkosto

Yrittäjyys-verkosto on vuonna 2012 perustettu vertaisverkosto yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Verkosto tarjoaa yrittäjille tilaisuuden oppia uutta ja verkostoitua niin sosiaalisessa mediassa kuin tilaisuuksissakin, joita järjestetään pitkin vuotta.

Tietohallinto-verkosto

Verkosto keskittyy mm. operatiiviseen johtamiseen, toimeenpanoon ja käyttöönottoihin liittyviin haasteisiin, palvelujen rajapinnassa toimimiseen ja palvelujen prosesseihin (ITIL ym.).

Tietoliikenne-foorumi TLF

Tietoliikenne-foorumi toimii jäsentensä tietoliikennealueeseen liittyvien aiheiden puolueettomana ja vapaaehtoisena keskustelufoorumina, jossa voi vaihtaa ajatuksia alalla tapahtuvista muutoksista ja muutosten vaikutuksista sekä synnyttää keskustelua tietoliikenteen nykytilasta ja kartoittaa sen uusia mahdollisuuksia.